0
17:27:30 - 20.10.2019

Лента капрон (гофре) изумруд 1692 110мм 50м

Лента капрон (гофре) изумруд 1692 110мм 50м
Лента капрон (гофре) изумруд 1692 110мм 50м
Лента капрон (гофре) изумруд 1692 110мм 50м
Наличие:
1 рул
Упаковка:
50 м
Кол-во упаковок:
Цена за м:
17.61 RUB
Цена за упаковку:
880.75 Р
880.75 Р